به گزراش خبرگزاري "مهر"، نورالدين زرين كلك، عضو هيئت انتخاب و داوري دومين جشنواره ملي فيلم دانشجوئي، در گفت وگو با ستاد خبري جشنواره، با بيان اين مطلب فوق گفت : ما با نسل در حال رشدي روبرو هستيم كه هيچ نوع آگاهي و شناختي نسبت به وي نداريم. اين نسل جالب توجه قابليت هاي زيادي دارد. ما در بخش فرهنگي نسبت به اين نسل بي اعتنا بوده ايم يعني وسائل و امكانات لازم را در اختيارش قرار نداده ايم.
زرين كلك گفت: در اين شرايط، دانشجوها فيلم هاي درخشاني عرضه كرده اند. از حدود 80 اثر انيميشن 20 مورد آن خوب بود و در ميان آنها اثار فوق العاده اي وجود داشت به نظرم وجود چنين آثاري بيشتر در حد يك معجزه است و انتظار نداشتم كارها به اين خوبي باشد.
موسس اولين مدرسه انيميشن خاورميانه، با اشاره به اعتقادي كه به جوانان در عرصه اين كار دارد افزود: اين جوانان مي توانند منشاء خدمات باشند و اميد دارم كه در فعاليت هائي كه نسل هاي جديد در آن هستند سهيم باشم و قصد دارم در جشنواره هاي ديگر هم به عنوان داور شركت كنم.
نورالدين زرين كلك
وي با اشاره به اينكه بهبود وضعيت انيميشن در كشور، نيازمند سيستم خاصي هست تاكيد كرد: چنين سازماني بايد با تركيب مديريت هاي جوان و نخبه و صاحب صلاحيت و زير پوشش مراكزي چون خانه انيميشن و فرهنگستان هنر تشكيل شود.
زرين كلك با اشاره به اين نكته كه حركت هاي اساسي در انيميشن بيشتر فردي بوده تا هدفمند و جمعي خاطرنشان كرد: انيميشن ايران كم كم دارد جوانه مي كند و برون مي آيد، طي كردن دوران خواب زمستاني ماحصل تلاش هاي شخصي بوده است.
وي در آسيب شناسي مسائل انيميشن كشور به بودجه كم و انحصار بازار عرضه اشاره كرد و گفت: نبود رقابت رشد كار را با مشكل روبرو مي كند. بايد بودجه هاي سينماي انيميشن، بودجه ويژه اي باشد چرا كه بازار عرضه آن با فيلم هاي معمولي تفاوت مي كند.
دومين جشنواره ملي فيلم دانشجوئي توسط دانشكده صدا و سيما از تاريخ 9 تا 13 ارديبهشت ماه در تهران برگزار مي شود.
نظر شما